»» Avancerad sökning

PRODUKTER

Anatomiska planscher
Hälsa, Skönhet & Samliv
Kristallsmycken
Mode & Accessoarer
Party Maskerad Dräkter
Present
Sport & Friluft
Sökaren...
Vattenfilter
INLOGGNING

 
Ny här? - BLI KUND
 
Email:
Lösen:
Logga in automatiskt

Glömt lösenord?

Hem -> Present -> Sista chansen

Glasnalle ängel med månadssten februari


Kort information om produkten:

Glasnalle ängel med månadssten februari

Glasnalle ängel med månadssten. Ängel glasnalle och smycke med månadssten, storlek 6 cm. En riktigt snygg och charmerande nalle som värmer hjärtat. Smycket med månadssten medföljer. En förträfflig födelsedagspresent. Den är handskulpterad, handmålad och hanterad med kärlek och omsorg. Den tillhör samlarobjekt från den engelska Mayflower Collactables och levereras med kollektionens certifikat. Du kommer att bli förvånad över hur mycket finare den ser ut i verkligheten! Bilden återger inte alls den glansen och livligheten som finns i nallen oavsett vilken tid på dygnet du tittar på den och i vilken ljuskälla den står.



  Presenttips:

**Julklapp
**Jubileumsgåva
**Till paret
Pris i SEK: 99,00 
Art-no: bst-ab-02
--------
Lagerstatus: Slutsåld
Fraktvikt: 102 g
Frakttyp: Skrym. brev
--------
Fraktpris SE 72,50 SEK
--------
Att betala: 171,50 SEK


Slutsåld 


Skriv ut denna sida Tipsa & Bokmärk



Glasnalle ängel med månadssten februari


Mer information om produkten
Mycket uppskattad present eller gåva till nära och kära och till dig själv för det är du värd. En gåva från hjärtat (A Gift from the Heart)...Tänk på att vi har fotat bara 2st nallar utanför förpackningen. Vi bifogar dessa bilder till varje nalle för att du skall kunna få bättre uppfattning om hur nallen ser ut. Därför det är den nallen som du ser vid listningen eller som bild 1 som är den som avser den produkten för den månaden.Även smycket är fotat enbart från en nalle. Varje nalle har smycke med samma färg som nalles vingar.



Fakta: Varje nalle har sin månadssten. Men om du tycker om just den färgen på nallen så skall det nog inte ha någon betydelse att den är tänkt representera en annan månad, tycker vi i alla fall... 





Skriv ut denna sida Tipsa & Bokmärk