»» Avancerad sökning

PRODUKTER

Anatomiska planscher
Hälsa, Skönhet & Samliv
Kristallsmycken
Mode & Accessoarer
Party Maskerad Dräkter
Present
Sport & Friluft
Sökaren...
Vattenfilter
INLOGGNING

 
Ny här? - BLI KUND
 
Email:
Lösen:
Logga in automatiskt

Glömt lösenord?

Hem -> Anatomiska planscher -> Böcker - Ämnen -> Vattnets budskap

Budskap från vatten, älska dig själv av Masaru Emoto


Kort information om produkten:

Budskap från vatten, älska dig själv av Masaru Emoto

Budskap från vatten : I Budskap från vatten - Älska dig själv lyfter bästsäljande författaren Masaru Emoto fram bönens kraft. Masaru Emoto hoppas att medvetenheten om vattnets kraft ska skapa möjligheter för världen att uppnå fred. Vatten kan fungera som en spegel och vattnets kvalitet är en reflektion av vårt hjärta, säger Masaru Emoto. Emoto anser att vattnets kvalitet på jorden är mycket allvarlig. Första steget att skydda vår jord och vårt vatten är att utöva bönens kraft. Emotos experiment med vatten visar oss visuellt att böner kan förändra världen.



  Presenttips:

**Julklapp
**Jubileumsgåva
**Till paret
Pris i SEK: 320,00 
Art-no: 91-85127-37-X
--------
Lagerstatus: Slutsåld
Fraktvikt: 540 g
Frakttyp: Skrym. brev
--------
Fraktpris SE 132,50 SEK
--------
Att betala: 452,50 SEK


Slutsåld 


Skriv ut denna sida Tipsa & Bokmärk



Budskap från vatten, älska dig själv av Masaru Emoto


Mer information om produkten
"I vattnets kristaller finns det allmängiltiga språk som man sökt så länge. Vattnet har förmågan att tala om vad vi just nu tänker på och att väcka undermedvetna minnen. Vi kan fastställa utsprunget, meningen och betydelsen hos språket med hjälp av vattenkristaller. Dessa experiment hjälper oss att förstå varför musik kan hela människor och varför målningar, skulpturer och andra konstverk faktiskt har en djupare mening. Vattnets budskap hjälper oss att förstå religion och bön, och den ger oss en djupare känsla för relationen mellan människan och kosmos. Tack vare det här arbetet är vi ett steg närmare förståelsen av människans eviga frågor: var vi kommer ifrån, varför vi är här och vad som händer när vi dör. I boken om budskapet från vatten finns ett viktigt och angeläget tema för världen: bönen. Bönen behövs för att utplåna krigen och terrorismen i världen. Först måste vi lysa av positiva, högstämda vibrationer, fulla av kärlek. Och för att kunna göra det tror jag att det är avgörande att vi älskar oss själva, tackar oss själva och respekterar oss själva. När vi gör det sänds dessa vibrationer ut i kosmos, och den harmoniska vibrationen kan omsluta hela jorden med vågor som liknar dem som givit oss livet." Masaru Emoto



Untitled Document
Masaru Emoto

Om författaren
Masaru Emoto är född i Yokohama, Japan. Han har studerat vid Yokohama Municipal University och är diplomerad alternativmedicinsk doktor vid Open International University. Emoto har initierat ett världsomspännande projekt med gemensam internationell bön, som infaller den 25:e varje månad. Han har tidigare gett ut flera böcker om vattnets budskap bl a Vattnets dolda budskap och Vattnets sanna kraft, som utkommit på annat förlag. Masaru Emoto är gift och har tre barn.
Läs mer om författaren



Skriv ut denna sida Tipsa & Bokmärk