»» Avancerad sökning

PRODUKTER

Anatomiska planscher
Hälsa, Skönhet & Samliv
Kristallsmycken
Mode & Accessoarer
Party Maskerad Dräkter
Present
Sport & Friluft
Sökaren...
Vattenfilter
INLOGGNING

 
Ny här? - BLI KUND
 
Email:
Lösen:
Logga in automatiskt

Glömt lösenord?

Hem -> Sökaren... -> Böcker

Väck din inre healer av Pearl Eric


Kort information om produkten:

Väck din inre healer av Pearl Eric

Väck din inre healer av Pearl Eric. Varför är läkare och forskare över hela världen intresserade av de extraordinära healingresultat som dr Eric Pearls patienter vittnar om? Vad är det som händer när människor som har haft cancer, AIDS-relaterade sjukdomar eller cerebral pares plötsligt blir friska? Och hur ska man tolka det faktum att människor som har kontakt med Eric Pearl rapporterar att de direkt får tillgång till en helande energi, inte bara för egen del utan också för andras?  Presenttips:

**Julklapp
**Jubileumsgåva
**Till paret
Pris i SEK: 190,00 
Art-no: 9153430352
--------
Lagerstatus: Finns i lager
Leveranstid: Omgående
Fraktvikt: 850 g
Frakttyp: Skrym. brev
--------
Fraktpris SE 132,50 SEK
--------
Att betala: 322,50 SEK


 


Skriv ut denna sida Tipsa & BokmärkVäck din inre healer av Pearl Eric


Mer information om produkten
De helande energifrekvenser som Eric Pearl beskriver överträffar alla traditionella healingmetoder; de befinner sig på en nivå bortom allt som förut varit tillgängligt för någon människa. Denna bok tar dig med på Erics resa, från det ögonblick då han upptäckte sin förmåga att ge det han kallar Reconnective Healing, till i dag då han på ett övertygande sätt har visat sig vara det instrument genom vilket universum förmedlar denna unika process till världen. Men viktigast av allt är att Väck din inre healer beskriver hur du själv ska gå till väga för att lära dig bemästra dessa nya helande energier.

Eric Pearl lämnade en av Los Angeles mest välrenommerade kiropraktikmottagningar när han började bevittna mirakulösa healingprocesser bland sina patienter. Sedan dess ägnar han sin tid åt föreläsningar och seminarier om Reconnective Healing. Han har framträtt i en lång rad teveprogram i USA och många andra länder. Han har gästföreläst i FN-huset och för fullt hus i Madison Square Garden, och hans seminarier har blivit omskrivna i många tidskrifter och dagstidningar, däribland The New York Times. Besök gärna www.TheReconnection.com
Fakta: Förlag: ICA Bokförlag Utigven: 20080411 Sidantal: 256 Språk: Svenska 


Produktomdömen:
Martin 2009-02-23
 
HansPeter 2009-02-10
 Skriv ut denna sida Tipsa & Bokmärk