»» Avancerad sökning

PRODUKTER

Anatomiska planscher
Hälsa, Skönhet & Samliv
Kristallsmycken
Mode & Accessoarer
Party Maskerad Dräkter
Present
Sport & Friluft
Sökaren...
Vattenfilter
INLOGGNING

 
Ny här? - BLI KUND
 
Email:
Lösen:
Logga in automatiskt

Glömt lösenord?

Hem -> Kristallsmycken -> Personlig design

Terapeutiskt smycke halsband kristaller och 925 Sterling silver, tema älskad, trygg och fridfull


Kort information om produkten:

Terapeutiskt smycke halsband kristaller och 925 Sterling silver, tema älskad, trygg och fridfull

Terapeutiskt smycke halsband kristaller och 925 Sterling silver, tema älskad, trygg och fridfull  Presenttips:

**Julklapp
**Jubileumsgåva
**Till henne
Pris i SEK: 1 100,00 
Art-no: heal62
--------
Lagerstatus: Beställningsvara
Leveranstid: 1-7 vardagar
Fraktvikt: 320 g
Frakttyp: Skrym. brev
--------
Fraktpris SE 102,50 SEK
--------
Att betala: 1 202,50 SEK


 


Skriv ut denna sida Tipsa & BokmärkTerapeutiskt smycke halsband kristaller och 925 Sterling silver, tema älskad, trygg och fridfull

Terapeutiska halsband

Terapeutiskt smycke är speciellt designad för en persons behov som kan gälla fysiskt hälsa, känslolivet, att hitta en inriktning i karriären/livet eller uppnå sina mål.
Design är också anpassad till ens personliga stil när det gäller längd på halsbandet, storlek/form av kristaller och färg.

Detta halsband är ett exempel på ett halsband som är gjort men om du känner dig dragen till den, kan vi göra likadant eller liknande till dig.

Priset gäller för detta halsband, vill du ha personligt designad terapeutiskt halsband, tillkommer en konsultationsavgift på ca 450-600kr beroende på hur många önskningar du har angående halsbandet.

Väljer du ett terapeutiskt halsband så kontaktar vi dig för att ta fram det som du behöver och gör ett halsband i detta prisklass och stil. Om du har frågor, maila gärna till kundtjanst at kvalitetsvaruhus.se

Halsbanden heal4 och heal5 är gjorda till Anette Carström som rekommenderar våra halsband då hon anser att de bär på en stor kraft. Hon bär dessa två halsband tillsammans då hon tycker att de kompletterar varandra.

Halsbanden görs av Marlene Popiel som har en gåva att kunna känna in dina energier och skapa ett halsband som inte bara hjälper dig i ditt liv men också är vackert att titta på och anpassat till din stil.

Marlene upplever skapande av halsbanden som att göra ett konstverk, måla en tavla, skriva en symfoni och inget lämnas till slumpen här. Det gäller att blanda kristaller så att de harmonierar med varandra och förstärker varandras effekt och just den biten är så naturlig för henne att göra tack vare hennes intuitiva förmåga att jobba med kristaller och någons energi samtidigt.

Hon använder sig även av numerologi och sina kunskaper som Feng Shui konsult vid skapandet av terapeutiska smycken.

Marlene har själv studerat kristaller med passion och kärlek under längre tid men nu går hon även en utbildning till kristallterapeut i USA.Hur beställer du terapeutiskt halsband och hur går konsultationen till?


Om du bor i Skåne så kan vi träffas för konsultationen.

Annars finns det en del frågor som jag vill ha svar på som du kan skriva ner och skicka till mig. Dels vill jag gärna veta vad du önskar i ditt liv både när det gäller den fysiska hälsan, känslolivet och andlighet så att jag anpassar stenarna och deras antal och form efter det.

Därefter skulle jag behöva din bild. Det är ansiktet som är viktigast för mig så gärna en närbild med ditt ansikte fram till bröstet. Har du flera bilder, kan du gärna skicka flera.

Jag vill också bilda mig uppfattning om din stil och vad du tycker om så att designen på smycket passar just dig. Det kan du dels beskriva och dels skicka bilder på vad du använder idag om du har sådana bilder.

Jag tittar också gärna vad du är för element i Feng Shui och vilket tecken du är i Maya kalendern. Därför behöver jag din födelsedag och tid. Tiden är viktig endast för att veta om du är född före eller efter soluppgången.

När jag har fått din bild och din beskrivning om dina önskemål, kommer jag att ringa dig för att få en slutgiltig bild av dig och stämma av allt med dig.

Jag jobbar därefter på ett förslag till ditt halsband och det underlättar om jag vet vilket budget du har för halsbandet. Ibland kan det vara bra att ha 2 halsband som jobbar ihop eller ett halsband på dagen och en på natten för att energierna är annorlunda då. Du kan fundera på om sådana lösningar fungerar för dig.

Jag ringer dig slutligen och kommer med förslag om allt och pris. Du accepterar det genom att du betalar för halsbandet och konsultationen i butiken där du också väljer fraktsätt för ditt halsband.

Alla utan undantag som hittills har fått halsband från mig är väldigt förtjusta i dem och många känner också deras kraft. Jag har också hört att halsbanden uppskattas även mycket av vänner och bekanta som ser dem. Man behöver inte känna deras kraft för att halsbandet skall hjälpa en. Men man behöver tro på stenarnas kraft och öppna upp sig för dem för att halsbandet skall ge mest effektiv hjälp.

Jag gör halsbanden med stor kärlek och bön om att ge dig precis det som du behöver just nu och det ger mig enorm glädje. Halsbandet rengörs från energier innan det skickas till dig.

Med ljus och kärlek
Marlene
Skriv ut denna sida Tipsa & Bokmärk