»» Avancerad sökning

PRODUKTER

Anatomiska planscher
Hälsa, Skönhet & Samliv
Kristallsmycken
Mode & Accessoarer
Party Maskerad Dräkter
Present
Sport & Friluft
Sökaren...
Vattenfilter
INLOGGNING

 
Ny här? - BLI KUND
 
Email:
Lösen:
Logga in automatiskt

Glömt lösenord?

Om Kvalitetsvaruhuset

"Syns du inte så finns du inte..."

Med denna utgångspunkt har vår affärsidé om Kvalitetsvaruhuset vuxit fram. Internet har blivit ett erkänt media för både presentation, marknadsföring och försäljning utöver det att den är en helt ovärderlig informationskälla.

Vi erbjuder seriös och trygg e-handel för alla. Vårt koncept är att det är lättare att både sälja och handla varor i ett varuhus där många butiker i skilda branscher offererar sina olika produkter samtidigt samt att man då har en helt annan genomslagskraft vid marknadsföringen.

Varför skall man handla hos oss?
Vissa tycker att e-handel är besvärlig.
Hos oss skall det vara enkelt, säkert, tryggt och prisvärt.

Vår vision är att Kvalitetsvaruhuset skall ständigt växa och uppvisa nya produkter. Dina och många andras inköp utgör grunden för Kvalitetsvaruhusets framgångar och vår stimulans för ytterligare ansträngningar att göra det ännu attraktivare för dig genom alltjämt fördelaktiga priser och olika former av dagliga erbjudanden.

Varför skall man sälja via oss.
Vi erbjuder dig trygg försäljning utan förluster, då du levererar enbart betalda varor. Förutom att vi säljer och marknadsför dina produkter så ansvarar vi också för säkra betalningar, butikens drift och teknik i vårt webbhotell, som vi själva driver.
Kvalitetsvaruhuset marknadsför och säljer dina varor på ett sätt som du antagligen aldrig själv provat förr. Vi kan göra det tack vare den mångfald butiker som säljer hos oss.

VÅR FILOSOFI --> HÖG KVALITET - RIMLIGT PRIS - BRA SERVICE = NÖJDA KUNDER

Om du har någon fråga är du alltid välkommen att skriva, ringa eller e-posta dina frågor till oss.


Vår filosofi.
Genom åren har vi arbetat utifrån filosofin att erbjuda hög kvalitet på våra tjänster och produkter till rimligt och konkurrenskraftigt pris. Vi tycker att det är viktigt med bra och personlig service. Vår filosofi har gett oss många nöjda kunder.

Vi blir alltid glada när du tar kontakt med oss oavsett om det är ett litet eller stort uppdrag du behöver.

Med vänlig hälsning
Kundtjänst Kvalitetsvaruhus