»» Avancerad sökning

PRODUKTER

Anatomiska planscher
Hälsa, Skönhet & Samliv
Kristallsmycken
Mode & Accessoarer
Party Maskerad Dräkter
Present
Sport & Friluft
Sökaren...
Vattenfilter
INLOGGNING

 
Ny här? - BLI KUND
 
Email:
Lösen:
Logga in automatiskt

Glömt lösenord?

Hem -> Kristallsmycken -> Hängen

Peridot, ametist, citrin, granat smycke hänge .925 Sterling silver 2,2 cm


Kort information om produkten:

Peridot, ametist, citrin, granat smycke hänge .925 Sterling silver 2,2 cm

Peridot, ametist, citrin, granat smycke hänge .925 Sterling silver 2,2 cm. Ett litet hänge med fint glitter från fasetterade stenar. Peridot ansågs i gamla tider kunna hålla onda andra borta och skydda människan ifrån dem. Fortfarande anses peridot vara en sten som skyddar auran. Peridot är också en renande sten, den neutraliserar gifter på alla nivåer och renar sinnet, den subtila och fysiska kroppen.  Presenttips:

**Julklapp
**Jubileumsgåva
Pris i SEK: 375,00 
Art-no: hss639
--------
Lagerstatus: Finns i lager
Leveranstid: Omgående
Fraktvikt: 150 g
Frakttyp: Skrym. brev
--------
Fraktpris SE 72,50 SEK
--------
Att betala: 447,50 SEK


 


Skriv ut denna sida Tipsa & BokmärkPeridot, ametist, citrin, granat smycke hänge .925 Sterling silver 2,2 cm


Mer information om produkten
Ametisten
Ametist förstorar psykiska förmågor och höger hjärnhalvan. Det stärker immunförsvaret, är energigivande och rena blodet. Ametist lindrar huvudvärk, förbättrar obalans blodsocker.
Chakra: Hjässan
Ametisten ger skydd, är renande, återskapar gudomlig närvaro, är djupt lugnande för tankar och känslor. Den sägs fungera mot huvudvärk och vid sömnproblem och bärs som skyddande amulett mot negativitet och stress. Ametisten är en sten med starka och renande vibrationer och kan användas vid meditation och healing. Den stärker vår intuition och andliga närvaro.

Citrin är en kraftfull sten för renande och återupplivande av inre livsandar. Den bär solens styrka och ger värme och energi till den som bär den.Citrin absorberar, förändrar, avvisar och grundar negativ energi och är därför mycket skyddande för både dig själv och din omgivning.Den skyddar din Aura och renar chakras, speciellt solar plexus-chakrat och navelchakrat.

Granaten är en kraftfull energigivande och återuppbyggande sten. Den renar och ger chakrana sin energi åter.Den vitaliserar och renar och balancerar energi.Det har sagts att granaten kunde bäras som en beskyddande talisman som varnade när fara var i antågande.Granaten sägs också kunna skärpa en persons uppfattning om sig själv och andra människor. Psykologist sätt sägs granaten också kunna hjälpa en person att göra sig av med för en själv värdelösa och dåliga ideer.

Skriv ut denna sida Tipsa & Bokmärk