»» Avancerad sökning

PRODUKTER

Anatomiska planscher
Hälsa, Skönhet & Samliv
Kristallsmycken
Mode & Accessoarer
Party Maskerad Dräkter
Present
Sport & Friluft
Sökaren...
Vattenfilter
INLOGGNING

 
Ny här? - BLI KUND
 
Email:
Lösen:
Logga in automatiskt

Glömt lösenord?

Hem -> Hälsa, Skönhet & Samliv -> Smärtlindring

Active plast värmande plåster smärtstillande med arnika djävulskklo pil, 9x14 cm


Kort information om produkten:

Active plast värmande plåster smärtstillande med arnika djävulskklo pil, 9x14 cm

Active plast värmande plåster smärtstillande med arnika djävulskklo pil, 9x14 cm Värmer upp och lugnar ner, mot besvär: Sacro-lumbal Reumatisk Muskulös Damm Neuralgi Stel nacke Behandlingstid: 24h Den innehåller naturliga ingredienser Den innehåller inga färgämnen och konserveringsmedel Fläckar inte och lämnar ingen fet hinna Den innehåller inga medicinska ämnen Dermatologiskt testad Hypoallergen Innehåller Akrylsampolymer (akrylatersampolymer), bergsarnicaextrakt (arnica montanaextrakt), djävulsklo (harpagophytum procumbens), glycerin (glycerin), extrakt av vit pilbark (salx alba barkextrakt), vaniljbutyleter (vanillylbutyleter).Pris i SEK: 35,00 
Art-no: activeplast
--------
Lagerstatus: Finns i lager
Leveranstid: Omgående
Fraktvikt: 50 g
Frakttyp: Brev
--------
Fraktpris SE 27,50 SEK
--------
Att betala: 62,50 SEK


 


Skriv ut denna sida Tipsa & BokmärkActive plast värmande plåster smärtstillande med arnika djävulskklo pil, 9x14 cm


Mer information om produkten
ARNIKA
Denna naturliga ingrediens har lugnande egenskaper. Flavonerna som finns i den har en effektiv effekt på cirkulationen och stärker kärlsystemet. 

DjävulskloDevil''''''''s claw är en växt med speciella egenskaper. Det har en smärtstillande och antiinflammatorisk effekt. Det används för att behandla reumatisk smärta, muskuloskeletal smärta, stukningar och olika hudåkommor. 

Pil 
Växtkomplexet som finns i pilextrakt kännetecknas av höga antiinflammatoriska egenskaper. Det används för att behandla reumatism, led- och muskelvärk och ryggsmärtor. 

Försiktighetsåtgärder:Endast för extern användning, i enlighet med instruktionerna.Engångsprodukt.Plåstret kan inte användas på sår, operationsställen och på känslig hud.Använd inte plåstret om du är allergisk (överkänslig) mot dess ingredienser eller lider av kroniska hudsjukdomar.Undvik kontakt med ögon och slemhinnor.Använd inte i mer än 4 dagar i följd. Om det lämnas under en längre tid kan det irritera huden.Vid ovanliga hudreaktioner, avbryt användningen och kontakta en läkare. 

Tvätta händerna noggrant med tvål och varmt vatten efter varje användning.Förvaras oåtkomligt för barn.Använd inte till barn under 14 år.Använd inte till gravida kvinnor. 

Användarinstruktioner:Applicera plåstret på noggrant tvättad och torkad hud.Ta bort skyddsfolien från plåstret och fäst den på huden.Lämna inte plåstret på huden i mer än 24 timmar. 

Kontraindikationer:Använd inte under graviditet och amning. 

Innehåller 
Akrylsampolymer (akrylatersampolymer), bergsarnicaextrakt (arnica montanaextrakt), djävulsklo (harpagophytum procumbens), glycerin (glycerin), extrakt av vit pilbark (salx alba barkextrakt), vaniljbutyleter (vanillylbutyleter).

Skriv ut denna sida Tipsa & Bokmärk